• بررسی تاثیر مدیریت کیفیت فراگیر بر نوآوری در سازمان آب و فاضلاب استان تهران

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1401/03/10
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1401/03/10
    • تعداد بازدید: 272
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس ژورنال: 09216189337

    بررسی تاثیر مدیریت کیفیت فراگیر بر نوآوری در سازمان آب و فاضلاب استان تهران

    هدف پژوهش حاضر تعیین اثر مدیریت کیفیت فراگیر ( tqm ) بر نوآوری در سازمان آب و فاضلاب استان تهران می باشد. که از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه گردآوری اطلاعات ، تحقیق توصیفی از نوع توصیفی - پیمایشی است .

    جامعه آماری در این تحقیق شامل کلیه کارشناسان و مدیران حوزه ستادی شرکت آب و فاضلاب استان تهران که 345 نفر می باشند . در تحقیق حاضر برای انتخاب نمونه، به علت شیوع بیماری کرونا از روش نمونه گیری در دسترس با حجم نمونه 106 نفر انتخاب گردید. در این پژوهش از پرسشنامه های مدیریت کیفیت فراگیر کسایی ( 1995 ) و نوآوری سازمانی جیمنز و دیگران ( 2008 ) جهت جمع آوری داده ها استفاده گردید.

    تحلیل اطلاعات گردآوری شده از دو بخش آمار توصیفی ( توصیف جدول فراوانی سن ، تحصیلات ، میانگین و انحراف استاندارد ) و همچنین در آمار استنباطی جهت آزمون فرضیه های پژوهش از ماتریس ضریب همبستگی و رگرسیون چندمتغیره با استفاده از نرم افزار آماری spss نسخه 24 تحلیل گردید.

    نتیجه تحلیل یافته ها f برابر با 8.68 درسطح معنی دار بود که نتیجه می گیریم که مدل ما معنی دار است به این معنی که متغیر ( مدیریت کیفیت فراگیر ( tqm ) به خوبی تغییرات متغیر ( نوآوری ) را تبیین می کند. و بتای ( beta ) مدیریت کیفیت فراگیر (tqm) (0.544) ،  مدیریت و رهبری (0.291-) ، مشارکت کارکنان (0.312- )، بهبود مستمر  (0.265-) و تمرکز بر مشتریان (0.354-) به دست آمده است که درسطح معنی دار است، بدین معنی که مدیریت کیفیت فراگیر tqm ومولفه های آن ( مدیریت و رهبری، مشارکت کارکنان، بهبود مستمر وتمرکز برمشتریان ) به عنوان متغیر مستقل بر نوآوری در سازمان آب و فاضلاب استان تهران موثر بوده است.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها