جستجو در مقالات این دانشگاه:
اینستاگرام تی پی بین
همایش ، رویداد ، ژورنال
تعداد کل مقالات نمایه شده این دانشگاه : 1180
  • دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
    نوع دانشگاه : وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
    آدرس دانشگاه : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی - جنب بیمارستان آیت الله طالقانی
    شماره تماس : 02123871
    محققین این دانشگاه : 1054 محقق
    مقالات منتشر شده : 1180 مقاله
    وب سایت دانشگاه : کلیک کنید
    وضعیت دانشگاه : فعال
    جزئیات بیشتر دانشگاه
    • سال تاسیس دانشگاه : 1338
    • تعداد دانشکده : 13
    • مقالات منتشر شده در رویدادها : 1053 مقاله
    • مقالات منتشر شده در ژورنال ها : 127 مقاله
    • تاریخ انتشار : 1399/06/30
    • ایمیل دانشگاه :

    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

    هسته اولیه این دانشگاه با نام دانشکده پزشکی دانشگاه ملی ایران به عنوان نخستین دانشکده پزشکی خصوصی در سال ۱۳۳۸ و با پذیرش دانشجو در رشته پزشکی ایجاد شد. مهترین تحول در تاریخ دانشگاه در سال ۱۳۵۳ رقم خورد، هنگامی که دولت وقت به پشتوانه درآمدهای نفتی اقدام به پرداخت شهریه موسسات آموزشی ملی (خصوصی) و رایگان کردن آن‌ها نمود.

    این امر سبب شد تا بافت دانشجویی دانشگاه از انحصار طبقه مرفه و بالای جامعه خارج شده و دانشجویان از طبقات مختلف و شرایط گوناگون از طریق کنکور سراسری وارد این دانشگاه شوند و بدین ترتیب دانشگاه عملا به صورت یک دانشگاه عمومی مانند سایر دانشگاه‌ها درآمد.

    پس از انقلاب در سال ۱۳۵۸ به موجب قانونی که در شورای انقلاب تصویب شد دانشگاه ملی، دانشگاهی دولتی اعلام شد (پیش از پیروزی انقلاب اسلامی دانشگاه غیردولتی و خصوصی محسوب می‌شد) و در خرداد ماه سال ۱۳۶۲ ستاد انقلاب فرهنگی وقت با تغییر نام دانشگاه از «ملی ایران» به «شهید بهشتی» موافقت کرد.

    در سال ۱۳۶۴ براساس مصوبه دولت جمهوری اسلامی مبنی بر بنیانگذاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مراکز درمانی و دانشکده‌های پزشکی و پیراپزشکی از دانشگاه منفک و پس از ادغام با برخی از مراکز آموزشی دیگر و با نام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فعالیت خود را آغاز کردند.

    در پی تصویب قانون تشکیل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ابلاغ حکم وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی از شهریورماه سال ۱۳۶۵ با ادغام برخی از واحدهای آموزشی و درمانی وابسته به وزارت بهداری و دانشگاه ملی پیشین به شرح زیر آغاز به فعالیت نمود.

    واحدهای آموزشی و درمانی و بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه ملی پیشین عبارتند بودند از دانشکده پزشکی، دانشکده دندانپزشکی، واحدهای آموزشی پرستاری و مامایی، بیمارستان‌های آیت‌الله طالقانی، امام حسین، شهید مدرس و لقمان حکیم و واحدهای وابسته به وزارت بهداری پیشین آموزشگاه عالی علوم تغذیه و صنایع غذایی، بیمارستان‌های شهدای تجریش، مفید، لبافی‌نژاد، اختر و مهدیه بودند.

    دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی جزو دانشگاه‌های علوم پزشکی برتر کشور محسوب شده و رقابت قابل توجهی برای ورود به رشته‌های مختلف آن در کنکور سراسری وجود دارد. افزون‌بر فعالیت‌های آموزشی و تحقیقاتی علوم پزشکی، این دانشگاه مسئولیت نظارت بر خدمات بهداشتی و درمانی بیش از ده میلیون نفر از جمعیت استان تهران از جمله مناطق شمال و شرق تهران و شهرستان های دماوند، فیروزکوه، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک را بر عهده دارد.

    دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دومین رتبه (پس از دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران) را در میان دانشکده‌های پزشکی سراسر کشور به دست آورده‌است. دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر اساس گزارش شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی و با توجه به شاخص‌های موجود، رتبه نخست را در میان دانشکده‌های دندانپزشکی سراسر کشور بدست آورده‌است.

    این دانشکده افزون‌بر ارائه دوره دندانپزشکی عمومی، ۱۴ دوره تخصصی دندانپزشکی را ارائه می‌کند. بنا بر پایگاه رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۰، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توانست حائز رتبه ۸۰۰-۶۰۱ جهان شود و همچنین پس از دانشگاه علوم پزشکی مشهد،تهران و ایران توانست چهارمین دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور شود. همچنین این دانشگاه بنابر رتبه‌بندی شانگهای ۲۰۱۹ حائز رتبه‌جهانی ۸۰۰-۷۰۱ و رتبه کشوری ۷ میان کل دانشگاه‌ها و رتبه ۲ میان دانشگاه‌های علوم پزشکی پس از علوم پزشکی تهران می‌باشد. 

    در تازه‌ترین رتبه‌بندی، در رتبه‌بندی موضوعی تایمز دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توانست در میان ۵ دانشگاه برتر حوز پزشکی کشور قرار گیرد و با رتبه ۶۰۱+ پس از دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران، مشهد و تبریز در مقام پنجمین دانشگاه برتر را کسب نماید.

    دانشکده‌ها:  دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی ۱۳ دانشکده‌ دارد. دانشکده پزشکی دانشکده دندانپزشکی دانشکده داروسازی دانشکده پرستاری و مامایی دانشکده پیراپزشکی دانشکده توانبخشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشکده بهداشت و ایمنی دانشکده طب سنتی دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشکده آموزش علوم پزشکی مجتمع آموزش عالی سلامت ورامین

    این دانشگاه در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا، دکترای حرفه‌ای، تخصصی و و فوق تخصصی در دوره‌های روزانه و پردیس خودگردان دانشجو می‌پذیرد و در حال حاضر بیش از سیزده هزار دانشجو دارد.

    توضیحات بیشتر
مقالات جدیدترین ژورنال ها