• مقایسه رفتار لرزه ای سازه های چوبی و فولادی سبک

    نویسندگان :
    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1401/12/27
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1401/12/27
    • تعداد بازدید: 310
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس ژورنال: 02188027579

    مقایسه رفتار لرزه ای سازه های چوبی و فولادی سبک

    یکی از روش های موثر در بهبود رفتار لرزه ای سازه ها، استفاده از سیستم های سازهای فولادی سبک (lsf) است. سیستم (lsf) که از مقاطع سرد نورد شده فولادی (cfs) ساخته می شود در حدود ۲۰ سال است که به شکل گسترده در تولید صنعتی انواع ساختمانهای اداری تجاری و مسکونی به کار می رود و به عنوان جایگزین مناسبی برای روش های سنتی ساخت، جایگاه ویژه ای در صنعت ساخت و ساز کشورهای پیشرفته یافته است.

    این نوع سیستم ها در هنگام وقوع زلزله های شدید، مقدار نیروی جانبی کمی را دریافت می کند و به دلیل دو خاصیت ویژه، یعنی پیش ساخته بودن اعضای سازه ای و عایق حرارتی مناسب، موجب شده است که این سیستم سازه ای به طور گسترده ای در کشورهای پیشرفته جهان برای ساخت منازل مسکونی مورد استفاده قرار گیرند.

    ساختمان های چوبی مقاومت خوبی در برابر زلزله از خود نشان می دهند. در یک سازه چوبی معمولا آسیب پذیری کم تا متوسط در برابر زلزله مشاهده می شود. یکی از دلایل عملکرد خوب این ساختمان ها در برابر زلزله، سبک بودن وزن آنها نسبت به گونه های دیگر است. همچنین وجود اجزای غیر سازه ای زیاد مانند دیوارهای باربر باعث افزایش مقدار انرژی هدر رفته توسط ساختمان در برابر زلزله می شود. علاوه بر این وجود اتصالات زیاد شکل پذیری ساختمان را افزایش می دهد.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها