• طراحی سازه های با سیستم قاب بادبندی واگرا به روش طرح ظرفیت و ارزیابی آن

    جزئیات بیشتر پایان نامه
    • تاریخ ارائه: 1375/01/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1393/09/10
    • تعداد بازدید: 1915
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • زبان: فارسی
     سیستم قاب بادبندی واگرا (ebf) یک سیستم مقاوم بار جانبی در ساختمانهای فلزی می باشد که در سالهای اخیر در بیشتر ایین نامه ها مطرح شده است. در این سیستم سازه ای پیکربندی شبکۀ مقاوم به گونه ای است که عضو بادبند با طول خروج از مرکزیت معین (برابر طول رابط) در پانل قاب قرار می گیرد و به دلایل اقتصادی ترجیح داده می شود که این خروج از مرکزیت تنها در یک انتهای هر باربند واقع شود. قابهای بادبندی واگرا را (ebf) مزیتهای قابهای مقاوم خمشی (mrf) و قابهای بادبندی همگرا (cbf) توأما دارا می باشند. د راین پایان نامه به خاطر نیاز مبرم معماری، به بازشوهای بزرگ در دهانه های بادبندی شده، سیستم قاب بادبندی شدۀ واگرا با تیر رابط بلند مورد بحث قرار گرفته است.

    آیین نامه های برای ubc و aisc محدودیتهای متفاوتی را برای زاویۀ دوران تیر رابط، بر اسا نتایج آزمایشها توصیه کرده اند، این محدودیتها بررسی شده و منطقی بودن توصیۀ آیین نامه بلند aisc تیر رابط برابر 0.03 رادیان بحث شده است.

    در این پایان نامه بر اساس نتایج تحلیل های غیر خطی و با در نظر گرفتن اثرات p-d انتخاب مناسب طول تیر رابط بلند در چنین سازه هایی مشخص شده است. با در نظر گرفتن خصوصیات ویژه طراحی پیشنهاداتی برای طراحی سیستم ebf خمشی ارائه شده است، از جمله این خصوصیات نحوۀ توزیع مقاومت در ارتفاع چنین سازه ها، برای ممانعت از تمرکز تغییر شکل غیر الاستیک در طبقۀ خاص، معین شده و همچنین نیروهای طراحی ستون ب توجه به مقررات آیین نامه aisc و ubc روش پیشنهادی پائولی تعیین شده است. 

سوال خود را در مورد این پایان نامه مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها