• تهیه سیناپتوزوم مخچه موش بزرگ آزمایشگاهی و کاربرد پژوهشی آن در بررسی پروتئین های غشای پیش سیناپسی

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1389/01/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1389/01/01
    • تعداد بازدید: 553
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: -
    زمینه و هدف: سیناپتوزوم به عنوان مدلی in vitro واجد خواص منحصر به فردی است. لذا روش کلی تهیه و کاربرد آن در مطالعه پروتئین های غشای پیش سیناپسی معرفی می گردد.

    روش بررسی: این مطالعه با استفاده از 5 سر موش انجام و در هر آزمایش سیناپتوزوم ها از مخچه یک موش تهیه شد. تایید سلامت نمونه ها به کمک شاخص های بیوشیمیایی و مورفولوژیک و فعالیت فیزیولوژیک آنها بر اساس پاسخ ترشحی به دپولاریزاسیون غشاء مورد ارزیابی قرار گرفت.

    یافته ها: فعالیت آنزیم لاکتات دهیدروژناز (ldh) بعد از تخریب غشاء نسبت به نمونه های سالم افزایش داشت(n=5 ,9±1.8) . دپولاریزاسیون غشاء با غلظت 15 میلی مولار یون پتاسیم رهایش سیناپتوزومی میانجی عصبی اگزوژن را به طور معنیداری افزایش داد (0.76±3 برابر نسبت به حالت پایه، (n=5. در میکروگراف های تهیه شده، غشای پلاسمایی، میتوکندری و وزیکول های سیناپسی مشاهده شدند.

    نتیجه گیری: رفتار ترشحی سیناپتوزوم به غلظت پتاسیم محیط وابسته بوده و بررسی مستقیم رهایش پایه و تحریک شده میانجی عصبی را فراهم می نماید. استفاده از سیناپتوزوم به دلیل سهولت، کارایی بالا و امکان تهیه از نمونه های انسانی رو به گسترش است.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها