• تاثیر گردش های علمی درس جغرافیا بر یادگیری دانش آموزان مدارس راهنمایی شهر قشم

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1399/06/20
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1399/06/20
    • تعداد بازدید: 582
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: -

    تاثیر گردش های علمی درس جغرافیا بر یادگیری دانش آموزان مدارس راهنمایی شهر قشم

    این پژوهش با هدف تاثیر گردش های علمی درس جغرافیا بر یادگیری دانش آموزان مدارس راهنمایی شهر قشم انجام پذیرفت. پژوهش حاضر از از نظر هدف، کاربردی است و از نظر شیوه گردآوری و تحلیل اطلاعات، این تحقیق توصیفی و از نوع پیمایشی پیش آزمون و پس آزمون بود. جامعه آماری تحقیق حاضر شامل کلیه دانش آموزان دوره راهنمایی تحصیلی شهر قشم  بودند. 

    نمونه ی پژوهش به این صورت انتخاب شد که از بین دختران شهر قشم چند مدرسه به صورت تصادفی انتخاب گردید. در مرحله ی بعدی از بین مدارس مختلف، تعداد 30  نفراز دانش آموزان انتخاب شدند و از آن ها خواسته شد که پرسشنامه ارزیابی کیفیت یادگیری رحمانی ( 1389) را تکمیل نمایند. با توجه به نوع و ماهیت پژوهش حاضر جهت تجزیه و تحلیل داده ها که با استفاده از نرم افزار spss 22  انجام شد نتایج نشان داد میانگین یادگیری دانش آموزان گروه آزمایش از 49.34 بعد از گردش علمی به 75.89 افزایش و در گروه کنترل ، یادگیری از 48.75  به  51.23 تغیر یافته است) بنابراین می توان گفت میزان یادگیری گروه آزمایش نسبت به یادگیری گروه کنترل در پس آزمون ارتقا یافته است و در نتیجه گردش های علمی درس جغرافیا بر میزان یادگیری گروه آزمایش موثر بوده و یادگیری آنها را ارتقا داده است. میزان نگرش و ادراک گروه آزمایش نسبت به نگرش و ادراک گروه کنترل در پس آزمون ارتقا یافته است. که در نتیجه گردش های علمی درس جغرافیا بر میزان نگرش و ادراک گروه آزمایش موثر بوده و نگرش و ادراک آنها را ارتقا داده است. 

    میزان اکتساب و درهم تنیدن دانش گروه آزمایش نسبت به اکتساب و درهم تنیدن دانش گروه کنترل در پس آزمون ارتقا یافته است. که در نتیجه گردش های علمی درس جغرافیا بر میزان اکتساب و درهم تنیدن دانش گروه آزمایش موثر بوده و اکتساب و درهم تنیدن دانش آنها را ارتقا داده است. میزان بسط و اصلاح دانش گروه آزمایش نسبت به بر بسط و اصلاح دانش گروه کنترل در پس آزمون ارتقا یافته است.

    که در نتیجه گردش های علمی درس جغرافیا بر میزان بسط و اصلاح دانش گروه آزمایش موثر بوده و بسط و اصلاح دانش آنها را ارتقا داده است. میزان استفاده معنادار از دانش گروه آزمایش نسبت به استفاده معنادار از دانش گروه کنترل در پس آزمون ارتقا یافته است. که در نتیجه گردش های علمی درس جغرافیا بر میزان استفاده معنادار از دانش گروه آزمایش موثر بوده و استفاده معنادار از دانش آنها را ارتقا داده است. میزان عادت های ذهنی گروه آزمایش نسبت به عادت های ذهنی گروه کنترل در پس آزمون ارتقا یافته است. که در نتیجه گردش های علمی درس جغرافیا بر میزان عادت های ذهنی گروه آزمایش موثر بوده و عادت های ذهنی آنها را ارتقا داده است.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها