• بهبود درک دانش آموزان در حل مسائل ریاضی با استفاده از راهبرد حدس و آزمایش و پرورش یادگیرندگانی با اعتماد به نفس بالا و مشارکت جو در پایه دوم (آموزش غیر حضوری)

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1399/12/14
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1399/12/14
    • تعداد بازدید: 144
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: -

    بهبود درک دانش آموزان در حل مسائل ریاضی با استفاده از راهبرد حدس و آزمایش و پرورش یادگیرندگانی با اعتماد به نفس بالا و مشارکت جو در پایه دوم (آموزش غیر حضوری)

    پژوهشی که اکنون در اختیار شما قرار دارد نمونه ای از درس پژوهی با رویکرد کیفی تحت عنوان " بهبود درک دانش آموزان در حل مسائل ریاضی با استفاده از راهبرد حدس و آزمایش و پرورش یادگیرندگانی با اعتماد به نفس بالا و مشارکت جو"در پایه دوم ابتدایی می باشد که در دبستان دخترانه شاهد در سال تحصیلی 1400-1399  به صورت برخط در شرایط همه گیری ویروس کرونا  در شبکه دانش آموزی شاد انجام شد. تیم درس پژوهی متشکل از آموزگاران پایه اول، دوم، سوم، ششم و معاون آموزشی با حضور دوگروه 15 نفره از دانش آموزان که به صورت تصادفی برای دو تدریس انتخاب شدند. تیم درس پژوهی پس از تشکیل لیستی از چالش ها را آماده کردند که با توجه به این که منطق می تواند روش درست اندیشیدن را به ما بیاموزد. مهندسی می تواندزندگی مادی ما را بهبود ببخشد اما ریاضیات همه ی این ارزش ها را عرضه می کند و سرور و سرآمد همه ی دانش های اکتسابی بشر، ریاضیات و قلب تپنده ی ریاضیات، حل مسئله می باشد. مهارت حل مسئله برای انجام درس پژوهی انتخاب شد. تیم درس پژوهی با توجه به مرامنامه تیم خود و جدول برنامه ریزی کارها را به دقت و نظم و هماهنگی عالی پیش برد و تدریس اول توسط خانم روشی در 20 اسفند با حضور ارزیابان منطقه و ناظران تیم در بستر شاد انجام شد که پس از تدریس اول و انجام گزارشگیری و تغییرات برای تدریس دوم، این تدریس در 26 اسفند توسط خانم برومند و گروهی دیگر از دانش اموزان به صورت پخش زنده و نمایشی اجرا شد.

    پس از تدریس طبق تدریس اول جلسه ارزیابی تشکیل شد و مجری تدریس و سایر ناظرین نظرات خود را در مورد تدریس بیان کردند از جمله اجرای جالب و جذاب فعالیت های قبل از تدریس (معرفی ناظرین و ارزیابان تدریس و سلام تیم درس پژوهی) استفاده از دعای صحیفه سجادیه، خلاق بودن شیوه ی حضور و غیاب با استفاده از قابلیت نظرسنجی و حالت آزمون در شاد، خلاق بودن انتخاب تصادفی دانش آموزان برای انجام فعالیت ها، که با توجه به طرح درس قوی، محتواهای خلاق و جذاب، قابلیت های متنوع شبکه شاد و حضور فعال دانش آموزان به خوبی اهداف ما در تدریس دوم محقق گردید. در کنار اهداف آموزشی درس پژوهی توجه به تم پژوهشی و مشارکت جو بودن دانش آموزان و پرورش آن ها برای داشتن اعتماد به نفس بالا در قلب درس پژوهی تیم ما قرار داشت. مجازی و برخط بودن تدریس ها محاسن خیلی زیادی به دنبال داشت که به حق همان تبدیل تهدیدها به فرصت هاست.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم
مقالات جدیدترین رویدادها