• شاخص های مدل تعالی h3se در شرکت های صنایع فلزی شهرستان ساوه

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1401/05/22
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1401/05/24
    • تعداد بازدید: 231
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس ژورنال: 01333424261

    شاخص های مدل تعالی h3se در شرکت های صنایع فلزی شهرستان ساوه

    ارزیابی سیستم های نوین ایمنی و بهداشت حرفه ای موید تسری نگاه به این حوزه شرکت های تولیدی به حوزه مسئولیت اجتماعی، زیست محیطی و امنیتی بوده است. از این رو بنا به علل پیش گفته مدل تعالی h3se نقش پر رنگ و بی بدیلی را در کاستن از مخاطرات زیست محیطی و اجتماعی و بروز حوادث ایمنی و امنیتی ایفا می کند.

    ازجمله مشکلات سیستم های پیشین حداقل رساندن حوادث، کاهش یا به حداقل رساندن بیماری های حرفه ای، ایجاد سیستم ممیزی، آموزش و فرهنگ سازی در عرصه ایمنی، تعهدپذیری سازمانی، ایجاد نظام مشوق، تغییر در نگرش تولیدی، ایجاد ارتباطات بهتر درون و برون سازمانی و حفظ سرمایه ها می توان دانست.

    مبتنی بر منطق پیچیدگی ها تحلیل سیستم ها بدون بررسی تعامل، اندرکنش و روابط علی میان زیرشاخص ها امری بدون فایده می باشد. هدف از انجام این پژوهش تحلیل روابط علی شاخص های مدل تعالی h3se در صنایع آلومینیوم سازی شهرک صنعتی کاوه است. به این منظور مدل ایستای به وسیله رویکرد پویای سیستم ها و نرم افزار vinsim شبیه سازی شد و از این رهگذر رابطه علی میان شاخص ها در گذر زمان مورد بررسی قرار گرفت.

    به دیگر سخن در قیاس با مدل های فعلی، مدل h3se در بردارنده 12 معیار اصلی است. در این میان شاخص های مدیریت فرایندها، مدیریت منابع و کارکنان حایز بیشترین کد های احصا شده بود که نشان از اهمیت بیشتر این دو شاخص در قیاس با سایر شاخص ها است.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید