• مقایسه سبکهای یادگیری و روشهای ترجیحی تدریس دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی فسا

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1390/01/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1390/01/01
    • تعداد بازدید: 839
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: -
    مقدمه: واقعیت مهم آن است که همه پیشرفت ها و موفقیت های انسان ها در نتیجه یادگیری است. دانستن سبک های یادگیری دانشجویان به تهیه یک برنامه آموزشی به منظور یادگیری مطلوب و موثر کمک می کند، لذا هدف از این مطالعه مقایسه سبک های یادگیری و روش های ترجیحی تدریس دانشجویان رشته های مختلف علوم پزشکی می باشد.

    روش کار: این مطالعه یک بررسی مقطعی- تحلیلی می باشد که در سال 1388 بر روی تمامی دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی فسا انجام شد. برای جمع آوری داده ها از دو پرسش نامه متغیرهای دموگرافیک و پرسش نامه استاندارد شده سبک های یادگیری کلب استفاده و تحلیل شد.

    نتایج: سبک یادگیری اکثر دانشجویان علوم پزشکی همگرا (38.3 درصد) و پس از آن سبک یادگیری جذب کننده (29.9 درصد) بود. بیشترین فراوانی روش تدریس مورد علاقه دانشجویان بحث گروهی بود. بین رشته های تحصیلی و سبک یادگیری دانشجویان ارتباط معنی داری از نظر آماری وجود داشت (p=0.011).

    نتیجه گیری: از آنجایی که اکثریت دانشجویان دارای سبک یادگیری همگرا و جذب کننده بودند، توصیه می شود با توجه به تنوع سبک های یادگیری از روش های آموزشی متناسب با سبک های یادگیری دانشجویان استفاده شود.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها